Generelle vilkår og betingelser for poulhavgaard.dk

MATERIALER

Smykkerne er fremstillet i enten bronze eller sterlingsølv.
Sølv er et ædelmetal og Sterling sølv er høj kvalitet sølv der identificeres ved at være stemplet 925

Bronze er en legering, der normalt består af 90% kobber og 10% tin og er 100% nikkelfri.
Med tiden vil begge metaller naturligt oxydere og blive mørkere. Ønskes smykket blankt, kan det altid pudses blankt med produkter specielt for disse metaller.
Bronze ringene kan i begyndelsen give en let farvning af huden. Det er ikke farligt, og det går af i vask. Det anbefales ikke at udsætte dem for vand, cremer og lign.

PRISER

Alle oplyste priser er inklusiv moms

FORTROLIGHED

Alle personlige oplysninger oplyst til os, vil blive holdt fortrolige og vil ikke blive videregivet til tredje part. Poulhavgaard.dk vil kun bruge dine personlige oplysninger til behandling af din ordre.

BESTILLING

Bestilling af et smykke bliver betragtet som en forespørgsel, og ikke som et bindende køb. Kort efter bestilling, vil du modtage en email med informationer om, hvornår smykket er på lager og hvornår det vil kunne afsendes. Når denne email er bekræftet af dig, vil smykket blive lavet efter dine personlige mål.

KØB

Når smykket er klar til afsending, modtager du en email med betalingsmuligheder.
Når smykket er betalt, vil det blive afsendt.

LEVERING OG PORTO

Alle forsendelser sendes med PostDanmark:

Fast pris ved forsendelser i Danmark: KR 55,-
Ved forsendelser til resten af verden: KR 250,-
Leveringstiden indenfor Danmark er mellem 2-5 dage.

BETALING

Du kan vælge at betale med bankoverførsel eller med mobilepay

OMBYTNING ELLER REFUNDERING

Købte smykker kan byttes til en anden størrelse/ andet smykke eller refunders indenfor 30 dage gældende fra forsendelsesdatoen til dig. Smykket må ikke være brugt eller bære tegn på brug og skal returneres i samme stand og emballage som ved modtagelsen. Udgifter til forsendelse af varen, der skal returneres, betales af kunden.
Vedr. ombytning sendes det nye smykke tilbage til dig portofrit.

Send venligst en email med emnet RETURNERING inden smykket postes til mariehavgaard@gmail.com med info om hvilket smykke / hvilken størrelse du ønsker at bytte til eller begrundelse for returnering.

Vedr. refundering, refunderer vi beløbet for den returnerede vare, så snart vi har modtaget den. Beløbet vil blive overført til din konto.

DEFEKTER OG BESKADIGELSE

Er smykket synligt beskadiget ved modtagelsen, skal du afvise at modtage pakken eller med det samme tage kontakt til os på mailen.

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for forkert angivne priser og trykfejl.